Появи се поредна жертва на прокурорския син от Перник. Млада жена

...
Появи се поредна жертва на прокурорския син от Перник. Млада жена
Коментари Харесай

Появи се поредна жертва на прокурорския син от Перник

Появи се поредна жертва на прокурорския наследник от Перник. Млада жена твърди, че е заплашвана с нож от Васил Михайлов, откакто той е пребил приятеля ѝ до пристъп.

За нападението Михайлов е обвиняем, пишат от bTV. А във връзка със абсурден запис от телефонен диалог със закани за ликвидиране Васил Михайлов отговори:

„ Аз, в случай че реша да те убия, аз ще те убие по метод, по който никой няма да разбере. Разбираш ли “, споделя гласът в записа. На въпрос дали е неговият глас, Михайлов отговори: „ Вие сте публицисти и несъмнено знаете. Аз съм добър човек и не застрашавам хора “.

Записът е изработен от някогашната другарка на Васил Михайлов – Боряна Рангелова, споделя самата тя. Твърди, че мъжкият глас бил този на прокурорския наследник.

Михайлов е с две обвинявания за общо 11 закононарушения

Днес едното от делата против него беше отсрочено поради заболели юристи. Като очевидец в съда пристигна и Белослава, с цел да опише за запознанството си с прокурорския наследник от 9 април предходната година.

„ Моят другар Никълъс е споделил на неговата някогашна другарка „ тая “. Помоли моя другар да отиде да се схванат нещо, да поговорят. Започна да го удря с шамари в главата, смъкна го на земята, по-късно всички удари бяха напълно в главата му – с ритници, с коленца, с юмруци “, споделя пред bTV Белослава Йорданова.

Младата жена споделя, че от самото начало крещяла за помощ пред няколко очевидци.

„ Взе ножа от негов другар и стартира да ми замахва, крещейки цинизми, че би трябвало да онемявам. Молейки се пред петима очевидци да създадат нещо, те стояха в профил и следиха, някои снимаха, трети подават нож “, добавя Белослава.

Момичето съумяло да подаде сигнал на 112. Под умите ѝ едвам тогава насилието било прекъснато от Михайлов.

„ Реших да приказвам в този момент, тъй като виждам, че това се трансформира в наклонност. Колко доста такива хора се навъдиха и не престават да си живеят безнаказано “, споделя още пострадалата.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР